Lycksta

Trumpetvägen 6

SMAKFULLT NYBYGGD 1-PLANSVILLA I VINKEL MED LANTLIGT LÄGE - LYCKSTA!

Till salu

SMAKFULLT NYBYGGD 1-PLANSVILLA I VINKEL MED LANTLIGT LÄGE - LYCKSTA!

Smakfullt, nybyggd 1-plansvilla i vinkel med inglasat altan/uterum samt skyddad altan på innergård. Härligt öppen planlösning och högt i tak och tillsammans med stora fönster ges ett härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning med rejäla och trivsamma umgängesytor med plats för den större familjen.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 154 kvm + 30 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1975, Ombyggd/Tillbyggd 2020
  • Område: Lycksta, Västerås
  • Besiktigad: Nej
COVID-19
eller högstbjudande

4 500 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marie Fredriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Smakfullt, nybyggd 1-plansvilla i vinkel med inglasat altan/uterum samt skyddad altan på innergård. Härligt öppen planlösning och högt i tak och tillsammans med stora fönster ges ett härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning med rejäla och trivsamma umgängesytor med plats för den större familjen. 3 sovrum. 2 badrum med klinker och kakel. Stilfullt kök med extra detaljer, stor matplats med pardörrar ut mot altanen och innergården. Vardagsrum med högt i tak och mysfaktor med braskamin. 2 badrum med kakel/klinker. Vidbyggt garage med fjärrstyrd garageport. Energisnålt med vattenburen golvvärme och luftvärmepump. Naturnära med ett lantligt läge endast ett stenkast till Västerås.

Badrum

Badrum 1: Dusch med vikdörrar, wc, handfat med kommod och spegelskåp, våtrumsmatta och kakel i duschdelen samt ljus målad vägg.
Här finns även tvättmaskin och torktumlare, bra bänkytor och skåp. Luft/el/vattenvärmepump.
Badrum 2: Dusch, takdusch, med vikdörrar, wc, handfat med kommod och spegelskåp, klinkergolv med stora plattor, mosaik i duschdelen, vita helkaklade väggar, spottar i tak.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med högt i tak, mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier, bysfaktor med braskamin med insats, enstavigt ekparkettgolv och ljust målad vägg.

COVID-19
Visa mer

Sovrum

Sovrum 1 med fönster som ger fint ljusinsläpp, högt i tak, perfekt med invidliggande "walk-in-closet", enstavig ekparkettgolv och målad vägg.
Sovrum 2 med laminatgolv och ljust målad vägg.
Sovrum 3 med laminatgolv och ljust målad vägg.

Visa mer

Hall

Välkomnande entré/hall med klinkergolv och ljust målad vägg, bra plats för avhängning.
Vidbyggd dubbelgarage med bred, fjärrstyrd garageport, klinkergolv och ljust målad vägg.

Inglasad altan/utrum

Rymligt uterum/altan, snyggt med stora glaspartier, vikdörrar, ut till innergård/altan. Här finns eget pentry, klinkergolv och ljust målad vägg/liggande träpanel, spottar i tak.

Kök och matrum

Lyxigt och modernt kök med industrikänsla, öppet och högt i tak med stor matplats med pardörrar ut till innergården/altanen. Lyxigt med granitbänksskiva i svart med infälld diskho, vitt kakel och vitvaror i rostfritt, vita köksluckor, lyxigt med extra med gasspis från Smeg och dubbel kyl/frys med draglådor, laminatgolv och ljust målad vägg.
Fullutrustat med vitvaror såsom: fläkt i rostfri spiskåpa, extra stor gasspis, stor kyl/frys, inbyggd micro och integrerad diskmaskin.

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Lycksta ligger ca 10 km norr om Västerås ett stycke väster om Lycksta samfällighetiksväg 56 mellan Västerås och Sala.

Lycksta samfällighet är ett tämligen långsträckt område, som i det närmaste ligger i nord-sydlig riktning.

Området skapades 1972 som ett ersättningsområde för koloniområdet på Gryta i och med att Gryta stadsplanerades och började bebyggas. Samfälligheten bildades 2008 efter det att detaljplanen för Lycksta ändrats och möjlighet gavs för de boende att friköpa sina tomter och ansluta till kommunalt vatten och avlopp.

De 146 usprungliga tomterna som finns i området används idag för såväl permanentboende som fritidshusboende. Området utökades under 2007 med 16 stycken nya tomter, 4 stycken på Banjovägen och 12 stycken på den nybildade Fagottvägen. Området består idag av allt som allt 165 stycken tomter inklusive föreningslokalen och 2 stycken torpartomter där den ena nu har nyare bebyggelse.

I samfälligheten ingår även en föreningslokal och en dansbana och i direkt närhet till dessa en boule-bana och ett utegym.

De nordliga delarna med Dragspelssvängen, Pianovägen och Fiolvägen ner till Gitarrvägen ligger i en typisk mellansvensk blandskog, medan de södra delarna ligger på öppen mark.

Området tillhörde ursprungligen Lycksta gård men styckades av och såldes till Västerås Stad.
För att ”blidka” de kolonister som blev tvungna att lämna Gryta koloniområde så gjordes tomterna på Lycksta mycket större än vad som är normalt för ett koloniområde.

På områdets östra sida finns stora öppna ängar med bl.a. en fotbollsplan.

Fortsätter man Lyckstavägen söderut passerar man några gårdar och kommer sedan till en glänta i ett skogsbryn. Från gläntan in i skogen går en promenadstig och följer man den i ungefär en halv kilometer så kommer man till Gryta.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.