Såld lägenhet på Atlasvägen 39 i Sickla
Sickla

Atlasvägen 39

Smakfullt renoverad bostad med bästa möjliga planlösning! Balkong med härligt solläge.

Såld

Smakfullt renoverad bostad med bästa möjliga planlösning! Balkong med härligt solläge.

Bättre planerad bostad är svårt att finna! Med ett högt och fritt läge kan du njuta av ett helt insynsskyddat boende med storslagen utsikt.
Den optimala planlösningen erbjuder 2 rymliga sovrum, ett tilltaget vardagsrum med gott om yta för både matsalsgrupp och soffa, ett härligt nyrenoverat kök, en hall med gott om förvaring och sist men inte minst ett vackert renoverat badrum med bla. golvvärme

Bostaden har genomgått en totalrenovering vilket gör det till en bostad med mycket hög standard. I hela lägenheten har en fin ekparkett lagts in och väggarna är bredspacklade och målade i en sober och inbjudande färgsättning. Badrummet är utrustat golvvärme, takdusch och dessutom förberett för TM. Köket har breddats för att inrymma en fulländad maskinpark men även ge utrymmer för en trivsam matgrupp invid fönstret. Breda marmorerade arbetsbänkar ger gott om utrymme för matlagning och då man inte behövt några överskåp ges ett extra luftigt intryck. På den avskilda och tilltagna balkongen kan du i lä sitta och njuta av solen från mitt på dagen till sen kväll.

Förutom att ha en lägenhet i toppskick får du även njuta av en bra fastighet och stark brf. Den goda ekonomin avspeglar sig i bostädernas avgifter och stora dolda tillgångar säkrar även för framtiden. I fastigheten finns bra bekvämligheter så som dubbla tvättstugor, cykel och barnvagnsrum samt en gästlägenhet. Föreningen disponerar dessutom egna garageplatser och parkeringsplatser med ladd möjligheter.

Sicklasjön med badstrand och bryggor ligger alldeles ner för backen och inbjuder till härliga dopp eller startpunkter för skridsko eller skidturen. Här finns även fina lekplatser, tennisbanor och picknickområden. Via promenadstråken kan du gå runt sjön eller vidare till nackareservatet. Även Hammarby backen med dess utbyggda utbud är inte längre än en promenad bort. Sickla köpkvarter ligger alldeles nedanför bostaden och erbjuder idag riktigt bra shopping. Här finns allt du kan tänka dig i butiksväg men också restauranger, biograf, klätteranläggning, gym, stormarknader mm.

Det idylliska området är tryggt och barnvänligt, här finns både skola och flera förskolor. Utanför huset finns en trevlig lekplats med tillhörande grillytor vilket blir en populär plats för dem boende i området att träffas och för barnen att leka kring. Med bussar och tvärbana inom promenadavstånd tar du dig enkelt in mot stan men också Gullmarsplan, Liljeholmen och Solna helt utan byten. 2030 planeras även tunnelbanan att vara i drift med hållplats här i sickla. Expansionen i Sickla med bostäder, tunnelbana och kommersiella lokaler är något alldeles unikt för Stockholm och ökar efterfrågan i området år efter år.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

4 720 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.