Såld lägenhet på Hornsgatan 149, 5tr i Stockholm
Stockholm

Hornsgatan 149, 5tr

Balkongen högst upp och med fritt läge ut mot vattnet och solen!

Såld

Balkongen högst upp och med fritt läge ut mot vattnet och solen!

Balkongen i soligt söderläge och trevlig vattenutsikt! Högt upp i huset, på den lugna vattensidan av Hornsgatan, finner du en vackert renoverad bostad där ljuset flödar in från två håll tack vare den genomgående planlösningen och tilltagna fönsterpartier. Att ha balkongen högst upp i huset och med en lummig gårdsutsikt som dessutom ger en trevlig kontakt med båtarna som cirkulerar nere vid vattnet blir något alldeles extra. Härifrån kan du njuta av solen från morgon till kväll!

Bostaden har en hög standard och är fint renoverad till såväl ytskikt som kök ( -23) och badrum. De vackra trägolven har bevarats och alla tidstypiska snickerier är fint målade. Planlösningen är flexibel och det finns många exempel på hur den har förändrats efter behöv. Kontakta mäklaren för mer info. Bostaden nyttjas idag som en trevlig och praktisk 2,5:a men går även att omdisponera som en välplanerad 3a eller tom en praktisk min 4:a.

Sist men inte minst bör den starka bostadsrättsföreningen framhävas. De stora renoveringarna är genomförda, man har en belåningen god och stark kassa. Till detta ska även tilläggas att föreningen besitter stora tillgångar i form av tre hyreslokaler som inbringar ca 650 000kr per år.

Att bo nära både det urbana Hornstull och dessutom granne med några av stadens finaste grönområden är verkligen att ha det bästa av två världar - lugnet och naturen men också fördelarna med stadens puls, kommunikationer och utbud. Hornstull bjuder på några av Södermalms bästa restauranger och barer. Här kan man lyssna på livemusik på Lasse i Parken eller besöka husbiografen Bio Rio som bara är några av alla pärlor i området. För barnfamiljen är det också perfekt att kunna gå ut på gatan utan större trafik och istället njuta av promenadstråken längst vattnet under promenaden till några av Södermalms finaste grönområden och bad. Njut av Långholmen, Reimers eller Tanto. Här finns sandstrand och fler andra fina badplatser, kolonilotter, utegym och promenadstråk längs med vattnet i skog- och klippmiljö. För den båtintresserade finns både Reimers Båtsällskap och båtklubben RBS. Under sommarhalvåret kan man paddla kajak. Vintertid nyttjar du istället isen för skridskoåkning ut mot Riddarfjärden.

Visa mer
Slutpris

6 850 000 SEK

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Balkong

Sovrum

Sovrum - Arbetsrum

Badrum

Hall

Övriga bilder

Nuvarande planlösning

Alternativ planlösning

Alternativ planlösning

Alternativ planlösning