Såld lägenhet på Wollmar yxkullsgatan 12 i STOCKHOLM
STOCKHOLM

Wollmar yxkullsgatan 12

Gårdsläge vid Mariatorget

Såld

Gårdsläge vid Mariatorget

Mot tyst innergård och med Mariatorget direkt runt knuten så kan du knappt bo bättre på Södermalm. I denna vackra bostad erbjuds du ett lugnt och skönt boende med stor charm. Här återfinner du en stor mängd tidstypiska attribut så som vackra trägolv, spröjsade fönster, djupa nischer och fina snickerier. Det är också ett praktiskt hem där du finner massor av förvaring i såväl sovrum, kök och klädkammare. Även badrummet är rymligt, har gott om förvaring och skön golvvärme. Det är även ett tryggt hem då lägenheten ligger i en mycket stark brf där du drar fördelar av låg belåning, stora dolda tillgångar och fina intäkter från de kommersiella lokalerna. Detta har i sin tur resulterat i en välunderhållen fastighet och låga avgifter.

Bostaden disponeras om ett stort och luftigt vardagsrum, ett sovrum med plats för dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring via inbyggda garderober. Vidare finns ett fullutrustat kök, inbjudande hall, klädkammare och fint renoverat badrum. Tidigare har bygglov funnits för fransk balkong från vardagsrummet.

Med ett läge som detta är det svårt att inte trivas. Du kan njuta av det bästa Södermalm erbjuder direkt utanför dörren. Restaurangerna, bagerierna och härliga barerna kantar kvarteret och ger ett fantastiskt folkliv. Under såväl sommar som vinter blir anslutande Swedenborgsgatan en vackert smyckad gågata. Tunnelbanan finner du i hörnet av kvarteret och pendeltåget är endast 350m bort.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse och frågor!

Visa mer
Slutpris

5 075 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.