Såld lägenhet på Strahlenbergsgatan 16 i Johanneshov
Johanneshov

Strahlenbergsgatan 16

Grym lägenhet med svårslagen planlösning!

Såld

Grym lägenhet med svårslagen planlösning!

På populära Strahlenbergsgatan ligger denna superfina bostad i ett fritt och insynsskyddat läge. Extremt lättinredd med gott om yta för såväl dubbelsäng, soffor och tilltaget matbord. De många fönsterpartierna och genomgående planlösning skapar fina ljusa rum under hela dagen och takhöjden på ca 2,7m ger fin rymd. Lyxigt för en bostad i denna storlek är också att du har ett kök med gott om arbetsbänkar och förvaring men framförallt utrymme för ett trevligt matbord för 4-6personer. Badrummet är renoverat i hög standard med fina materialval och golvvärme för hög komfort.

Bostaden kan optimeras ytterligare genom uppförande att praktisk alkovvägg eller varför inte flytta köket till allrummet och på så sätt få en optimal 2:a!? Föreningen har också uttryckt sig positivt, men inte slutgiltigt, att ansöka om bygglov för en altandörr ut mot skogsdungen för att på så sätt få en härlig västvänd uteplats omgärdad av naturen. Se de alternativa planlösningarna.

Området är mycket populärt och detta av flera anledningar. Närheten till naturen med dess motionsområden, närservice med restauranger och mataffär, kommunikationer som snabbt tar dig över stora delar av Stockholm och söder på 2 T-banestopp och centralen på 15min dörr till dörr.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.