Såld lägenhet på Romansvägen 42 i Nacka Forum
Nacka Forum

Romansvägen 42

Härlig 3,5:a med grönskande uteplats och centralt läge!

Såld

Härlig 3,5:a med grönskande uteplats och centralt läge!

- Förening med god ekonomi (4115kr/kvm lån)
- Nära kommande tunnelbana!
- 10 min från Stockholms stad.
- All tänkbar service runt hörnet.

Varmt välkomna till Romansvägen 42 där man finner denna välplanerade och välskötta 3,5:a (används som en 4:a) i centralt läge med en grönskande uteplats och nära till allt. Här kan man göra en god investering i och med den kommande tunnelbanan till Nacka.

Bostaden bjuder in till tre sovrum varpå de två första är intill varandra samt ett mindre gästrum/kontor från vardagsrummet. I det stilrena vita köket får du direktkontakt med vardagsrummet som bjuder in till en social yta i den öppna planlösningen. Här kan man enkelt duka upp långbord eller ha den större soffmöbeln. Idag har man en frukosthörna i köket vid ett bar bord/köksö med plats för 2-4 personer och vid dörren till uteplatsen har man ett matbord med plats för 4-6 personer samt en stor härlig hörnsoffa. Här har man ett härligt ljusinsläpp eftersom bostaden är genomgående med fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet når man den rymliga uteplatsen med sin inramning bakom lummiga buskar och med utgång till den parkliknande innergården som ligger dold från övriga området. På uteplatsen finns det gott om plats att ställa både bord, stolar och en loungegrupp.
In i den välkomnande hallen finner du avhängning vid hatthylla, flertalet garderober bakom skjutdörrar och ett invändigt stort förråd. Intill skjutdörrsgarderoberna finns det stora badrummet som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, wc, handdukstork, golvvärme och dusch bakom vikbara duschväggar.

Bostaden ligger helt centralt i Nacka i den välskötta och populära bostadsrättsförening Colosseum, alldeles invid Forum Nacka, ett toppmodernt affärscentrum fyllt med trevliga restauranger, shopping och service. Bostadsområdet ligger 5,5 km öster om Södermalm i Stockholm. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, grönska, kommunikationer eller rekreation. Allt finns nära tillhands! Man når Slussen i centrala Stockholm efter endast drygt 10 minuters färd med direktbuss. Pendelbåtar (SL-kort) in till stan och skärgårdsbåtar ut till skärgården finns i Nacka Strand en kort promenad från bostaden. För närvarande förlängs tunnelbanan ut mot Nacka och en station är planerad i området vilket kommer att göra läget ännu mer attraktivt.
I området finns lekplatser såväl som grön- och promenadstråk. Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk för motion och nöje. Inom promenadavstånd finns även populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad, ångbåtsbrygga med mera. Här ligger även Nacka Strand med dess utbud av flertalet restauranger, foodtrucks, padelbanor, minigolf med mera.

Varmt välkommen hem!

Visa mer
Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 08-652 62 00 sjostaden@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.