Styrbordsgatan 15 Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Styrbordsgatan 15

Stilren trea med 2 balkonger!

Såld

Stilren trea med 2 balkonger!

Välkommen till denna stilrena trea med två balkonger, en typ av lägenhet som sällan är till salu!
Intill Sjöstadsparterren finner ni denna centralt men ändå lugnt belägna bostad med närhet till allt vad Sjöstaden har att erbjuda så som, restauranger, promenadstråk i vackra omgivningar vid vattnen och skog, Hammarby backen samt till kommunikationer, flera förskolor och skolor, mataffärer och systembolaget. Här finns även båtar som går regelbundet till Södermalm, Djurgården och Nybrokajen.

Bostaden har extra högt till tak och generösa fönsterpartier med härligt ljusinsläpp som ger bostaden rymd och luftighet. Genomgående är bostaden i väldigt gott skick med sina vitlaserade golv i ask och sobra färger på väggarna. Köket från Ballingslöv med sin bänkskiva i svart granit och stänkskydd i Carrera Marmor ger en väldigt gedigen och kvalitativ känsla som sprider sig i hela bostaden. Föreningen Brf Hammarby park äger marken och delar samfällighet med Brf Hammarby Kaj ett fristående hus "Kajutan" beläget på kajen mellan Styrbordsgatan och Babordsgatan med festlokal i etage samt badrum och bastu.

Varmt välkommen hem!
Kontakta mäklaren vid intresse.

Visa mer
Slutpris

7 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Jessica Severinsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.