Såld lägenhet på Lumaparksvägen 1 i Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Lumaparksvägen 1

Kvadratsmart tvåa och öppen planlösning i nyproduktionskänsla!

Såld

Kvadratsmart tvåa och öppen planlösning i nyproduktionskänsla!

Varmt välkomna till ett av Sjöstadens mest spektakulära lägen. Intill lugn återvändsgata finns denna ljusa tvåa i en öppen planlösning, samt ett extremt lättmöblerat vardagsrum. Bostaden präglas av genomgående fräscha materialval i en stilren interiör. Från vardagsrummet når du bostadens pärla, uteplatsen! Här kan du njuta av din egna stora uteplats omgiven av häckar och en grön innergård. Under 2020 har det bland annat byggts en ny garderobslösning i sovrummet, bostaden har blivit ommålad och köket har fått nytt kakel! Närheten till Lumaparken erbjuder såväl en stadskänsla som närhet till natur. Standarden i bostaden präglas av fräscha materialval i en stilren interiör. Här har absolut ingenting lämnats åt slumpen, det här är helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats!

Välkommen att bo invid en lugn återvändsgata med närhet till SATS, Lumaparken invid fastigheten, flertalet matbutiker, restauranger, apotek samt kommunikationer i ett expansivt område. Hit kommer även tunnelbanan. Välkommen hem till Luma!

Visa mer
Slutpris

4 075 000 kr

Ansvarig mäklare

George Shabo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.