Såld lägenhet på Stenbacksvägen 19 i Kristianstad - Vä
Kristianstad - Vä

Stenbacksvägen 19

Trivsamt och välunderhållet hem i en eftertraktad förening!

Såld

Trivsamt och välunderhållet hem i en eftertraktad förening!

Välkomna till detta charmiga tvåplans bostadsrättsradhus med 4 rum och kök i det familjevänliga området Vä! Beläget i en lugn miljö med en privat trädgårdstäppa, en solig stenlagd uteplats och en härlig balkong – perfekt för avkoppling och sociala stunder. Carportparkering ingår för extra bekvämlighet.

Närheten till förskolor, skolor, service, grönområden och smidiga kommunikationer till stadskärnan gör detta till ett perfekt hem för den aktiva familjen. Boendet är välplanerat med en funktionell design och välkomnande atmosfär.

Du möts av en rymlig hall med gott om plats för kläder och skor. En stor garderob med skjutdörrsparti ger extra förvaringsmöjligheter. Stig vidare in i det ljusa och fräscha vardagsrummet som erbjuder gott om plats för både umgänge och middagar. Härifrån når du den lilla täppan och den trevliga stenlagda uteplatsen med skärmtak – perfekt för grillkvällar och soliga eftermiddagar. Är du trädgårdsintresserad så får du din egen lilla odlingslott här!

Köket, ljust och inbjudande, nås från hallen och har en trevlig matplats med två stora fönster. Genom köket når du också en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt extra förvaringsutrymme. På bottenvåningen finns även ett stort fräscht helkaklat badrum samt en möjlighet att skapa en kontorsplats under trappan.

Övervåningen rymmer tre välproportionerade ljusa sovrum, varav ett har en egen balkong. En rymlig klädkammare och ett ljust badrum med nytt badkar gör övervåningen komplett. Till bostaden hör också ett separat förråd för extra förvaringsmöjligheter.

Detta hem kombinerar stil, funktion och bekvämlighet – missa inte chansen att göra det till ditt! Varmt välkommen på visning!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.
Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Oscar Tillman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.