Såld villa på Hjärsås 3139 i Hjärsås
Hjärsås

Hjärsås 3139

Såld

1,5-plansvilla med källare, inklusive en före detta toffelfabrik på fastigheten som erbjuder otroliga möjligheter för omvandling. Denna fastighet ligger i ett naturnära område och erbjuder en idyllisk och avkopplande livsstil.

Interiören omfattas av bottenvåning med kök och matplats, vardagsrum samt toalett. En trappa upp finns litet allrum som även har utgång till balkong samt tre sovrum. Källarvåningen hyser diverse förvaringsutrymmen samt ett badrum.

På tomten finns även en fristående garagebyggnad, perfekt för att skydda dina fordon eller som extra förvaring. En lekstuga ger en rolig plats för barnen att utforska och leka. Dessutom finns ett litet gästhus som kan användas för att välkomna besökare eller kanske som en separat arbetsplats.

Det bästa med denna fastighet är det naturnära läget. Omgivningen erbjuder vackra skogsområden och grönområden där du kan njuta av lugnet och stillheten. Det finns möjligheter till promenader, löpning och cykling i den vackra naturen. Samtidigt inom bekvämt avstånd, vilket ger en perfekt balans mellan lantliv och stadens bekvämligheter.

Denna villa är en liten pärla. Med sin charmiga stil, möjligheten att omvandla den före detta toffelfabriken och det naturnära läget är den här fastigheten något du inte vill missa. Varmt välkommen att boka visning!

Visa mer
Slutpris

1 345 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.