Såld villa på Holmängsvägen 11 i Nosaby
Nosaby

Holmängsvägen 11

Villa med stor potential i attraktivt område!

Såld

Villa med stor potential i attraktivt område!

Säg hej till vårt nya supercoola hus med en himla potential!
Belägen i ett av Kristianstads mest attraktiva områden, endast några minuter från Kristianstad med bil, på mysig och pittoresk gata.
Trots att villan är i behov av renovering känner man den speciella atmosfären redan bakom ytterdörren. Här möts man av högt i tak och vackra spegeldörrar. Kanske gömmer det sig vackra originalgolv här också?
Entréplanet erbjuder ett härligt nästan kvadratiskt allrum, ett rymligt vardagsrum, kök, matförråd, groventré, hall och badrum. Ovanvåningen har för närvarande en öppen planlösning med en mindre toalett, men kan enkelt omvandlas till att rymma två sovrum för att passa dina behov.

Trädgårdens baksida är helt insynsskyddad, vilket gör den perfekt för avkoppling och aktiviteter utomhus. Dessutom finns det en garagebyggnad på tomten, som rymmer tvättstuga och förråd, vilket ger extra praktiskt utrymme för dina behov.

Vi säger det igen. Det går inte att blunda för att det här huset är i behov av renovering men sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet för dig att skapa ett drömboende på ett tilltalande läge. Låt fantasin flöda!!

Ps. Följ oss på instagram för fler uppdateringar om just den försäljningen och andra pågående på smhkristianstad

Visa mer
Slutpris

1 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.