Såld lägenhet på Götgatan 12 A i Östermalm
Östermalm

Götgatan 12 A

Ljuvlig lägenhet i tidstypisk fastighet från det charmiga 30-talet!

Såld

Ljuvlig lägenhet i tidstypisk fastighet från det charmiga 30-talet!

Östermalm är en samling vackra fastigheter i lummig miljö endast en kort promenad bort från Kristianstad city! En av Kristianstads bästa stadsdelar skulle vi våga påstå.
Lägenheten vi nu presenterar är belägen just i en sådan vacker fastighet från 1930-talet, med härlig utsikt över pittoreska innergårdar och trevlig gatuvy. Ovan bilar och myllrande stadsliv. Men intill kafé och morgonkaffe! Mysigt!
Den charm som kan vara svår att få till en modern bostadsrätt behöver man inte tveka på att få uppleva i ett hus byggt på 30-talet och visst är det väl något speciellt med att få bo högst uppe i huset? Här har man den bästa utsikten och det tystaste våningsplanet! Och nära till vindsförrådet. Praktiskt.
Men frågan man ställer sig? Hur mycket ryms i en 1,5:a ?
En hel del visar det sig, åtminstone om den är på hela 65 kvm och har en otrolig wow-faktor!
För här blandas en perfekt planlösning med generösa rum och vackra originaldetaljer. Resultatet? Ett hem som verkar gynnsamt för välmåendet. En tvåa från början, nu ombyggd till en 1,5:a med ett jättestort kök. Vilken lyx! Avvikelsen har varit att få till den praktiska sovnisch/alkov med plats för dubbelsäng som nu tar en given plats i den inre hallen. Det känns klockrent.
Vardagsrummet har plats för stor generös soffa, fåtöljer, platsbyggda garderober, tv-möbel och ytterligare förvaring. Det ni. Dessutom med stora härliga fönster och djupa fönsterkarmar. Vi tror det är rörelsen mellan hemmets rum som skapar känslan. Luftigt, ljust och charmigt. Det är få saker som är så rogivande som ett mysigt hem!
Så har vi ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Perfekt.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl. Glöm inte heller att följa oss på instagram, smhkristianstad för mer uppdateringar om just denna och andra bostäder.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.