Såld villa på Ärkebiskopens väg 117 i Ivö
Ivö

Ärkebiskopens väg 117

Danmarkinspirerat boende på härliga Ivö!

Såld

Danmarkinspirerat boende på härliga Ivö!

Välkommen till denna charmiga villa på vackra Ivö – en pärla där dansk design och känsla möter funktionalitet och trivsel. Villan erbjuder en kombination av stilfullt boende och generösa ytor, och här finns möjligheten att skapa ditt drömhem.

Den inredda vinden öppnar upp för extra utrymme och flexibilitet. För den som önskar finns potential att skapa fler sovrum och personliga utrymmen. De två samtaxerade tomterna skapar en omfattande trädgård med generösa grönytor, perfekt för trädgårdsentusiasten eller de som önskar utrymme för lek och rekreation.

Det friliggande garaget, med en inredd del, ger extra möjligheter för hobbyrum eller gästutrymme. Här finns utrymme för både bilen och förvaring, och den inredda delen ger flexibilitet för olika ändamål.

När du kliver in i villan möts du av en välkomnande atmosfär. Det vackra klinkergolvet sträcker sig genom hela nedre plan och ger en tidlös känsla. De två sovrummen erbjuder komfortabelt boende, och möjligheten till ytterligare sovrum gör att utrymmet kan anpassas efter dina behov.

De fina och inbjudande sällskapsutrymmena, utrustade med både en Cronspis och en kamin, skapar en varm och trivsam atmosfär. Köket är inbjudande, ljust och funktionellt, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner. Badrummet är modernt och stilrent, och toaletten och tvättstugan ger extra bekvämlighet i vardagen.

Denna villa på Ivö är inte bara ett hem, det är en möjlighet att skapa ditt eget personliga paradis. Här förenas skandinavisk design med praktiskt boende, och de stora ytorna både inne och ute ger utrymme för kreativitet och trivsel. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende – kontakta oss för att boka en visning och låt Ivö bli din framtida plats att kalla hem!

Visa mer
Slutpris

2 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.