Såld lägenhet på Lungörtsvägen 7G i Åhus
Åhus

Lungörtsvägen 7G

Optimal funkisinspirerad tvåa i nyskick på Täppet!

Såld

Optimal funkisinspirerad tvåa i nyskick på Täppet!

Funderat på hur den ultimata tvåan skulle kunna se ut? Vi vet. Välkomna till Brf Tallslättan och denna bostadsrätt om 55 kvm på Lungörtsvägen 7 g.
Här bor du i solig tallskog, med stranden på cykelavstånd och på ett optimalt pendlarvänligt läge, både kollektivt- och med egen bil. Lugnt och fridfullt med allt det bästa Åhus har att erbjuda runt omkring dig. Tvåan är inredd med kvalitativa, gedigna och tidlösa materialval. Dessutom med en "splendid" planlösning. Ljusinsläppet är påtagligt redan i hallen och med fri sikt mot en av bostadsrättens två balkonger/uteplatser är det lätt att känna sig hemma. Vad sägs om ett fullutrustat kök från Ballingslöv och ett helkaklat badrum/tvättstuga i neutrala och tilltalande färger? Tvåan är helt enkelt fullmatad med tilltalande attribut men känns ändå luftig och generös.
Vid nyproduktionstillfället marknadsfördes kvarteret med ledorden "ostördhet och avslappnad gemenskap" Vi förstår varför. En samlingslokal i mitten, tillgängligt för samtliga boende inbjuder till samvaro och gemensamma aktiviteter. Här finns kök och badrum samt fem sovplatser att nyttja vid besök. Riktigt bra! Dessutom finns två elcyklar att nyttja också. Nämnde vi de två uteplatserna? Den egna parkeringsplatsen? Den låga avgiften?
Varmt välkomna att höra av er!

Visa mer
Slutpris

1 530 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.