Såld villa på Smattervägen 7 i Åhus
Åhus

Smattervägen 7

Såld

Varmt välkomna till Smattervägen 7 och det nya huset vi wowas över! Det här är drömmen för dig som önskar ett lantligt läge utan att behöva göra avkall på de bekvämligheter som medföljer att bo nära Åhus. Här bor man intill vårt vackra skjutfält med gång- och cykelavstånd både till Hanöbuktens bländvita stränder, Åhus och Kristianstad city. Och villan är som sagt bara wow! Överallt wow! Om tanken har varit att bygga nytt kommer du att spara både tid och pengar på att slå ner dina bopålar här istället. Det är nämligen bara att flytta rakt in. Här stoltserar en riktigt bra planlösning och gedigna materialval. Lite större, lite bättre. Effektivt värmesystem, bra ventilation, en superb planlösning. Lägg till högt i tak med fantastiskt ljusinläpp och en mysig kamin.

Och utemiljön? Den är magisk. Här samlas nuvarande ägare gärna med släkt och vänner, stora delar av den varma säsongen och njuter av det fullutrustade uteköket, de härliga sittplatserna och den bubblande jacuzzin. Här finns också ett dubbelgarage med vattenburen golvvärme för extra komfort, drömmen för bilentusiaster. Och gillar du ordning och reda, då kommer du att älska fastighetens fristående förråd. Slutligen slänger vi en trånande blick på gräsmattan. Så kan den se ut med ett modernt popup-system. Underbart!

Visa mer
Slutpris

4 195 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Hall

Vardagsrum

Utemiljö

Kök

Allrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 4

Walk in closet

Badrum

Toalett

Tvättstuga

Övriga bilder