Såld lägenhet på Munkvägen 2B i SÖLVESBORG
SÖLVESBORG

Munkvägen 2B

Central, toppmodern rymlig 1:a på tredje våningen!

Såld

Central, toppmodern rymlig 1:a på tredje våningen!

Modernt designad och väl tilltagen etta, centralt belägen i Sölvesborg. År 2019 genomgick denna bostad en totalrenovering med stilfulla nyanser och generöst med förvaringsutrymmen.

Välkomnande ljus entréhall med smidig förvaring samt avhängningsmöjligheter. En imponerande modern garderob med skjutdörrar i nyansen grå pryder en av väggarna. Från denna plats leder en öppning in till ett mindre rum, perfekt för att skapa en hemmakontorsplats eller kanske en praktisk walk-in-closet. Här finner du även ingången till badrummet, utformat med trendiga grå nyanser på klinker och kakel. Här andas det hotellkänsla!

Storleken och layouten av vardagsrummet ger plats för både socialt umgänge och en sovplats. Ljuset flödar in genom stora och härliga fönster i den inglasade balkongen. En perfekt plats för avkoppling och rofyllda stunder.

Köket ger en illusion av att befinna sig i en betydligt större lägenhet. Det stilfulla köket från IKEA håller en hög standard med skåpluckor i harmoniskt grått och oerhört välplanerade utrymmen. Kyl och frys (side-by-side) med både ismaskin och läskande kallt vatten. Lyxigt! I detta påkostade kök finns såklart både micro, varmluftsugn, induktionshäll OCH en integrerad diskmaskin.

Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och låg månadsavgift, vilket gör boendet mycket prisvärt. Bostaden är strategiskt belägen med kort avstånd till alla bekvämligheter och bekvämligheter.

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

680 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök & matplats

Badrum

Hall

Balkong

Exteriör

Planlösning