Tomt till salu på Glimmingevägen 44 i Broby/Östanå
Broby/Östanå

Glimmingevägen 44

Stor narturskön tomt i Östra Göinge!

BUDGIVNING PÅGÅR

Stor narturskön tomt i Östra Göinge!

Längtar du efter att skapa dig en egen trygg och lugn oas nära alla bekvämligheter men ändå omges av känslan att befinna dig på landet? Då har du kommit rätt.

Visa mer
Glimmingevägen 44 Glimmingevägen 44 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Fastighetsbeteckning: Ryatorp 1:21
  • Pris: 275 000 kr
  • Tomtarea: 3 113 kvm
  • Område: Broby/Östanå
Högsta BUD

205 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Glimmingevägen 44

I Skånes gröna hjärta erbjuds nu en vacker tomt i Glimminge, mitt emellan Broby och Östanå. Glimmingevägen 44 har ett mycket fint läge omgiven av ett fåtal hus, några större gårdar samt oändligt med vacker skog och åkermark. Tomten ligger fint inbäddad, är delvis avschaktad och delvis naturtomt med uppväxta träd och buskar. På tomten ligger även en liten stuga i sämre skick. Kommunalt vatten finns, men inte avlopp eller fiber.

Här kan du bygga ditt drömhus och leva det rofyllda livet på landet, samtidigt som det finns direkt närhet till de bekvämligheter och service som du och din familj kan tänkas behöva i byarna runtomkring. Du får även all underbar natur, strövområden, kanotpaddling, hiking mm i de natursköna områdena som Östra Göinge erbjuder. 7 km bort finns centralorten Broby. På cirka 35 minuter med bil når du centrala Kristianstad och tågstationen i Osby ligger 10 minuter bort.

Tomten är på hela 3113 kvm. fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område, vilket ger goda möjligheter att utforma just Ditt drömhus!

Anmäl DITT intresse redan idag!
Lämna dina uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.
Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

 Caroline Jalkhagen Tribo

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Caroline Jalkhagen Tribo

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Längtar du efter att skapa dig en egen trygg och lugn oas nära alla bekvämligheter men ändå omges av känslan att befinna dig på landet? Då har du kommit rätt.

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Ryatorp 1:21
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
Tomtarea
3 113 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Avlopp finns ej.
Övrigt
- Stor tomt
- Naturskönt läge
- Kommunalt vatten

Ekonomi

Utgångspris
275 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
1 240 kr/år
TAXERINGSVÄRDE
124 000 kr (Taxeringsår 2021)
TAXERINGSKOD
210, Småhusenhet, tomtmark
UTTAGNA PANTBREV
132 000 kr

dokument

Allmänt om området

Omgiven av glittrande sjöar och grönskande fält och skogar, är Broby en mysig by med en fin bykänsla och starkt föreningsliv. Förskola och skola finns upp till åk 9.

Kommunikation

Bra busskommunikationer till angränsande byar och städer finns i Broby (7 km bort) såsom Kristianstad, Hässleholm och Osby. Från dessa större orter tar du dig snabbt vidare till antingen Malmö/Köpenhamn eller uppåt landet med hjälp av tåg eller E4:an som ligger 4 mil bort.

Närservice

Mataffärer, bank, frisör, järnhandel, klädbutik, blomsterhandel mm. Bibliotek, apotek, vårdcentral, tandläkare och Systembolag.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Fastighetskarta

Fastighetskarta