Såld villa på Ellegatan 1 i Åhus
Åhus

Ellegatan 1

VI ÄR MÅNGA SOM HAR EN DRÖM OM ETT UNIKT BOENDE I ÅHUS! NU HAR MÖJLIGHETEN KOMMIT!

Såld

VI ÄR MÅNGA SOM HAR EN DRÖM OM ETT UNIKT BOENDE I ÅHUS! NU HAR MÖJLIGHETEN KOMMIT!

Dags att byta storstan mot ett bekvämt liv i Åhus? Välkommen in i ett av de charmigaste hemmen vi besökt. Innanför fasaden som andas tidigt 1900-talet låter vi oss inspireras av de personligt inredda rummen med många och tilltalande bevarade originaldetaljer. Takhöjden, de vackra gamla plankgolven, de tidstypiska dörr- och fönsterpartierna är bara några av attribut som gör detta boende till en sann dröm.
Rumsdisponeringen kallar vi kort och gott flexibel. Här byggs livet efter behov. Kanske önskas enbart ett permanentboende? Eller som ett kombinerat boende/arbetsplats? En egen verksamhet, ett framgångsrikt B&B, eller med uthyrningsmöjlighet av butikslokal? Kanske är detta det ultimata semesterboendet?

Oavsett, ett unikt och sällsynt hus som nu är till salu!

Kontakta oss om du vill veta mer och följa oss gärna på instagram smhkristianstad för mer uppdateringar om just denna bostad samt andra pågående förmedlingar.

Visa mer
Slutpris

4 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Utemiljö

Hall

Vardagsrum

Groventré

Rum

Badrum

Kök

Matrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Butikslokal

Wc

Tvättstuga

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning