Såld lägenhet på Hemvärnsvägen 3 B i Åsum
Åsum

Hemvärnsvägen 3 B

Optimalt planerad gaveltvåa på första våningen med inglasad balkong!

Såld

Optimalt planerad gaveltvåa på första våningen med inglasad balkong!

- Tvåa på första våningen - Optimalt planerad - Låg avgift - Gavelläge med inglasad balkong

Välkommen till ett optimalt planerat boende på ett av Norra Åsums bästa lägen. Bostadsrätten är smart planerad med ett ursnyggt och nyare kök som är både praktiskt OCH med matplats. Dessutom, ett rymligt vardagsrum med utgång till soldränkt inglasad balkong, ett väl tilltaget sovrum med snygga inbyggda garderober, matchandes i stil med kökets luckor, ett funktionellt badrum med badkar samt en perfekt hall med nylagt, tidstypiskt schackrutigt golv och goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Genomgående moderna ytskikt och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare sitt gavelläge!

Brf Vinkeln är en stabil bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och låga avgifter. Belägen på en attraktiv adress, mitt i Åsum men med minimal trafik. På några minuter nås Kristianstad centrum. Goda kollektiva förbindelser finns med hållplats längs Åsumsvägen. E22:an ligger nära och gör pendlingen mot både Malmöområdet och norrut smidig. Dessutom endast en kort promenadavstånd bort från Hammarsjön och dess karakteristiska natur.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl. Glöm inte heller att följa oss på instagram, smhkristianstad för mer uppdateringar om just denna och andra bostäder.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

910 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Hall

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Övriga bilder

Planlösning