Såld lägenhet på Hovslagaregatan 4 i Kristianstad - Söder
Kristianstad - Söder

Hovslagaregatan 4

Funktionell etta med balkong på härliga Söder!

Såld

Funktionell etta med balkong på härliga Söder!

I ett vackert funkishus från 1937 ligger denna fräscha 1:a. Beläget i ett lugnt men ändå centralt område i staden, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av bekvämlighet och stil.

Lägenheten är bra planerad för att maximera utrymmet och skapa en funktionell och trivsam miljö. Här finner du en smart sovalkov som ger dig en separat och mysig plats att koppla av och sova på. Ett bra allrum med plats för soffhäng framför tv:n. Det stora köket är perfekt för dig som älskar matlagning och vill ha gott om utrymme för att prova nya recept eller underhålla vänner och familj. Den tillhörande balkongen ger dig också möjlighet att njuta av frisk luft och utomhusliv direkt från ditt eget hem.

En av de stora fördelarna med denna bostad är att den välskötta och skuldfria bostadsrättsföreningen och att elen ingår i hyran! Det innebär att du kan känna dig trygg med att föreningen är ekonomiskt stabil och att du inte behöver oroa dig för eventuella oväntade kostnader eller hyreshöjningar inom kort. Detta ger dig en långsiktig och hållbar boendelösning.

Söder i Kristianstad är lugnt med närservice och grönområden precis runt hörnet. Idrottsarenan med diverse utbud och träning, Maxi Stormarknad, buss- och tågkommunikation och citykärnans utbud når du inom en radie av ett par hundra meter. Sammanfattningsvis är denna välplanerade 1:a ett perfekt val för den som söker en kombination av funktionalitet och bekvämlighet. Varmt välkommen på visning!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

935 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Allrum

Balkong

Kök & matplats

Badrum

Omgivningar

Planlösning