Såld villa på Algots väg 95 i Kristianstad - Everöd
Kristianstad - Everöd

Algots väg 95

Såld

Välkommen till denna charmiga hästgård belägen i underbar natur. Med strax under fem hektar där hela tre hagar ryms, erbjuder denna fastighet en idealisk miljö för både hästar och hästälskare. Här finns möjligheten att njuta av det lantliga livet samtidigt som du har bekvämligheten av en modern bostadsbyggnad. Bostadshuset, uppfört 2013 är ett stilfullt Vimmerbyhus och bjuder på både elegans och funktionalitet. Med hela fem sovrum finns gott om utrymme för hela familjen och eventuella gäster.

Interiören präglas av luftiga och öppna ytor, med en härlig planlösning mellan sällskapsrum, kök och matplats på entréplan. Här kan du umgås och njuta av gemenskapen samtidigt som du har en naturlig koppling till trädgården och den omgivande naturen. Tre badrum, varav två är belägna på ovanvåningen och ett på entréplan, garanterar praktisk komfort och avskildhet för familjemedlemmarna. Ett av badrummen är beläget en suite till ett av sovrummen och skapar därmed en lyxig känsla av exklusivitet.

Uppvärmningen av bostadshuset sker genom jordvärme, vilket ger en hållbar och kostnadseffektiv lösning för att hålla temperaturen behaglig året runt.
För extra komfort och bekvämlighet finns det även kompletterande varmvattenberedare, vilket säkerställer tillräckligt med varmvatten för alla hushållsbehov, oavsett om det är efter en dag ute i trädgården eller en lång dag tillsammans med hästarna.

Den omgivande marken är perfekt för hästägare och erbjuder gott om möjligheter för utomhusaktiviteter och ridsport. Med tre olika hagar har dina hästar gott om utrymme att ströva fritt och njuta av den vackra naturen runt omkring.

Hästgården är planerad och förberedd för att möta dina specifika behov. En gjuten platta finns både för stallbyggnaden och för det rymliga dubbelgaraget med uterumsdel. Dessa förberedelser ger dig möjlighet att skapa den perfekta miljön för dina hästar och för dina fordon och utrustning. För att underlätta byggprocessen finns ritningar tillgängliga. Dessa är genomtänkta för att skapa en funktionell och vacker hästgård som uppfyller dina förväntningar.

Här erbjuds en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Med sin perfekta storlek och faciliteter är detta ställe idealiskt för den hästintresserade familjen som söker en plats att kalla hem. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar om det lantliga livet på denna fantastiska hästgård!

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.