Såld lägenhet på Hasselvägen 11 i Charlottesborg
Charlottesborg

Hasselvägen 11

Optimalt planerad 1:a med stort ljusinsläpp och låg hyra!

Såld

Optimalt planerad 1:a med stort ljusinsläpp och låg hyra!

Nu kommer en optimalt planerad 1:a med mycket ljusinsläpp på bra läge i utkanten av Charlottesborg ut till försäljning! Lägenheten ligger i Brf Charlottsborg som är en av de största bostadsrättsföreningarna i Kristianstad. Lägenheten ligger på våning 5 av 6 och har därför en vacker utsikt med Kristianstads stadssiluett i bakgrunden. Hiss finns och parkeringsplats ingår!

Det ljusa allrummet är lättmöblerat och har fönster i två väderstreck. Köket är utrustat med kyl/frys, spis/ugn och fläkt. Badrummet är fräscht med dusch och förberett för tvättmaskin. I hallen finns gott om förvaring i form av inbyggda garderober och ett vackert parkettgolv.

Du bor i en stabil och mycket välskött bostadsrättsförening (Brf Charlottsborg) som erbjuder mer än bara boende. I den låga avgiften ingår tillgång till nätanslutning via Telenor, kabel-TV via ComHem, vatten och värme, eget förrådsutrymme, välutrustade tvättstugor, en egen parkeringsplats och tillgång till gemensamma barnvagns- och cykelförråd. Flera grillplatser finns på området liksom en stor lekplats, ett utegym och en plan för bollspel.

Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. På gångavstånd 5-10 minuter hittar du Vilans vårdcentral, förskolor och Slättängsskolan, flera matbutiker och snabbmatsrestauranger, liksom olika specialbutiker inom det växande handelsområdet Härlöv och på Vilan. Den stora och vackra Charlottsborgsparken med pulkabacke, boulebana, hundrastgård och stor lek- och grillplats ligger också här. Du har även nära till Vilans Idrottsplats. Utanför området går stadsbussarna med flera avgångar varje timma till Centralstationen och Kristianstad city men också till tex Vä. Föredrar du cykel så finns det cykelväg precis utanför som går hela vägen in till citykärnan.

Visa mer
Slutpris

275 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Allrum

Kök

Badrum

Områdesbilder