Torsebro byväg 158 Torsebro
Torsebro

Torsebro byväg 158

Såld

Varmt välkommen till natursköna Torsebro! Här möter charm modern standard och familjevänlig villa. Vackra plankgolv, mysiga sällskapsutrymmen, modernt uppvärmningssystem och en uppvuxen och trivsam trädgård är bara några av de attribut vi möts av här. Villan är ursprungligen uppförd i slutet av 1800-talet men byggdes till i början av 2000-talet. Tillbyggnaden harmonierar fint med ursprungsdelen och hela huset följer den kuperade trädgården väldigt fint och tillsammans bildar det en spännande känsla. Exteriört är trädgården lummig och uppvuxen. Det sägs att en stenhuggare ägt fastigheten förr och det vittnar de vackra stensättningarna om. På baksidan breder ett stort altandäck ut sig. Här lever familjen på sommaren. Med sol större delen av dagen och med plats för både SPA-bad, utekök, soffgrupp och matplats så förstår jag att det är här man vill hänga. Nuvarande årstid tvingar oss att blunda och istället föreställa oss precis hur härlig sommaren är här. Ta hjälp av nuvarande ägares sommarfoton!
I området finns närhet till stall för den som har ett hästintresse. Skolbuss stannar precis utanför dörren och i byn finns det populära Torsebrobadet. Närheten till naturen är påtaglig i området. Hand i hand med det natursköna läget finns ändå fördelen med närheten till centrala Kristianstad med utmärkta bussförbindelser.

Interiört finner vi ett hem med mysiga sällskapsutrymmen, ett rymligt kök med matplats och både badrum och toalett med dusch. Det finns tre sovrum och ytterligare ett par allrum. Allt för ett skönt familjeliv.

Varmt välkommen att bekanta dig vidare med den röda trävillan i Torsebro!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.