Såld lägenhet på Kapellgatan 7 i Kristianstad - Östermalm
Kristianstad - Östermalm

Kapellgatan 7

Vacker lägenhet i eftertraktad förening på Östermalm!

Såld

Vacker lägenhet i eftertraktad förening på Östermalm!

Vacker lägenhet i eftertraktad förening på Östermalm!

Välkommen till denna unika lägenhet, renoverad till perfektion på attraktivt läge på Östermalm. Känslan av ljus och elegans skapas av de betydande noga utvalda materialval med alla bekvämligheter och generösa ytor som bjuder in till umgänge.
Här möts man av förälskelse redan i hallen tack vare boendets genomtänkta lösningar som skapar en fin helhet.

Köket är en förälskelse i sig. Nuvarande ägare har med varsam hand och en genomtänkt plan renoverat köket. Det är både praktiskt och rymmer mängder med förvaring men också en dröm för den som samtidigt både vill tillaga flertalet rätter, socialisera med gäster och servera. Det lilla extra går igen i såväl kvalitet som på dess maskiner, allt nytt och i gott skick. Och vi älskar att det finns serveringsytor! Dessutom en matplats med plats för åtta sittande.
I direkt anslutning till köket ligger vardagsrummet. Här vistas man gärna och tack vare direktkopplingen till köket är det enkelt att samla vännerna och den stora familjen på en och samma gång. De sociala ytorna är verkligen bra disponerade och perfekta för socialt häng.
Lägenheten har två sovrum. Båda i behändig storlek. De garderober som ramar in sänggaveln i huvudsovrummet smälter väl in och levererar en förvaringsmöjlighet få lägenheter förunnat. Från ett av sovrummen har man utgång till den inglasade balkongen. Här sätter man sig gärna i kvällssolen och njuter och njuter av det lilla "extrarummet".
Badrummet är en fullutrustad dröm. Inrett i en sober färgställning med både tvättmaskin och torktumlare för praktisk hantering av tvätt.
Sammanfattningsvis kan vi bara konstatera att nuvarande ägare verkligen har lyckats med att skapa en snygg inredning såväl som ett smart, modernt och funktionellt hem. Vi säger ja tack till tekniska integrerade lösningar såsom här som gör att från belysningen i samtliga rum går att styra via en app i telefonen, men såklart även från traditionella strömbrytare. Fiber ingår i avgiften.
Bostaden är belägen på attraktiva och omtyckta Östermalm, nära både centrum och grönområden! Det är en ekonomisk mycket stabil förening med låg belåning och det gjordes ingen höjning av månadsavgiften vid årsskiftet. Tryggt och bra! Här bor man med en riktigt låg avgift där allt ingår förutom hushållselen. Det här är en bostad som ska upplevas på plats! Vi hälsar dig därför varmt välkommen på visning. Vi ses!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Vardagsrum

Kök & matplats

Sovrum 1

Sovrum 2

Balkong

Badrum

Tvättstuga

Garage

Skymningsbilder

Planritningar

Övriga bilder

Planlösning