Såld villa på Daggkåpevägen 17 i Åhus
Åhus

Daggkåpevägen 17

VI SÄGER PALLERS OCH WOW!

Såld

VI SÄGER PALLERS OCH WOW!

- Perfekt läge intill allmänning - Välplanerat - Flertalet sovrum – Välskött - Ljuvlig trädgård

Varmt välkommen till denna väldisponerade villa på familjevänligt läge i trivsamt kvarter intill allmänning. Här bor man på 123 + 152 kvm med en flexibel planlösning. Villan är fortlöpande pedantiskt underhållen. Planlösningen är genomtänkt med flertalet sovrum på entréplan, helkaklat badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Överallt ett tilltalande ljusinsläpp och en supermysig känsla! Källarvåningen inleds med en klassisk "gillestuga" vilket skapar en samhörighet med entréplan och fortsätter med hobbyrum, rekreationsrum, tvättstuga, toalett, groventré och mängder med förvaringsutrymmen.
Tomten ligger på riktigt bra läge i trivsamt villakvarter med perfekt solläge! Här finns något för alla. Skyddad uteplats under tak, plats för lek och bus, växthus, garage och förrådsutrymmen.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring! Och har ni sett energideklarationen?

Varmt välkomna på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 525 000 SEK

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Hall

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Toalett

Allrum

Rekreationsrum

Källare

Uteplats

Trädgård

Övriga bilder

Planlösning