Gruskullevägen 2 Degeberga
Degeberga

Gruskullevägen 2

Mycket välskött och bra sutterängvilla på högt läge.

Såld

Mycket välskött och bra sutterängvilla på högt läge.

Säg hej till vår superschyssta sutterängvilla! Beläget i ett av Degebergas mest populäraste områden, på högt och fint läge, med utsikt över ett gemytliga kvarter och natursköna omgivningar. Trevliga grannar och endast ett par minuter bort från samhällets bekvämligheter. På Gruskullevägen 2 bor man trivsamt i en mycket välskött villa med flertalet sovrum, ett klassiskt och fräscht kök, ett generöst vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp och matrumsmöblemang, en "flygande balkong with a wiev", en frisörsalong och flertalet andra underbara ytor att disponera. Detta är i särklass ett av de mest mångfacetterade hus man kan tänka sig! Gott om plats för umgänge, hobbies, återhämtning och vänner. Överallt en genomgående fantastisk atmosfär med materialval som står sig genom livet. Exteriört väntar en trädgård i lättskött format, delvis insynsskyddad och härliga uteplatser. Dessutom ett praktiskt förråd om 10 kvm. Fiber finns vid tomtgräns.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.