Såld villa på Hantverksgatan 44 i Bjärnum
Bjärnum

Hantverksgatan 44

Såld

Välkommen till en ljus och trivsam villa i Bjärnum. Här har du plats för hela familjen.

Entrén på gaveln leder vidare i en rymlig L-formad hall. Gott om plats för förvaring, med andra ord. Direkt till vänster ligger köket. Ljust och med utgång till uteplats under tak på trådgårdens baksida. Vidare har villan en riktigt generöst vardagsrum i vinkel, krönt av öppen spis med kassett. Perfekt att kunna elda här, både för den sköna värmens skull och för elprisernas skull. På entréplan finns ett rymligt badrum med dusch. Här har man valt att placera tvättmaskinen också. Skönt och praktiskt att kunna hantera sin tvätt här och inte behöva gå ner i källaren.

Ovanvåningen inleds med möblerbar hall som även kan nyttjas som liten TV-hörna. Det finns även toalett och tre sovrum. Ett av sovrummen är riktigt stort och i de båda utrymmena vid snedtaket finns två krypin som har spännande möjligheter.

Källaren är oinredd och består av rymliga förrådsutrymmen. Utgång till trädgården finns och källaren nås även inifrån huset.
På tomten finns ett friliggande garage.

Sammanfattningsvis är detta en villa som lämpar sig mycket bra för familjelivet. Varmt välkommen att bekanta dig närmare!

Följ oss gärna på instagram, smhkristianstad. Där uppdaterar vi fortlöpande om våra aktuella och kommande förmedlingar!

Visa mer
Slutpris

950 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Entré

Kök

Vardagsrum

Badrum

Hall

Allrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Toalett

Sovrum 3

Trädgård

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning