Såld villa på Skalbaggevägen 17 i Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Skalbaggevägen 17

ATTRAKTIVT BOENDE MITT PÅ TÄPPET!

Såld

ATTRAKTIVT BOENDE MITT PÅ TÄPPET!

Med ett attraktivt läge mitt på på populära Täppet och med en ovanligt stor och härlig tomt, ligger denna välplanerade och pedantiskt skötta familjevilla med en totalyta på 172 kvm samt garage och gästrum/kontor. Generösa och ljusa sällskapsutrymmen, ett välplanerat kök, upp till fem sovrum och ytterligare ett i garagedelen, badrum, toalett och två helt insynsskyddade uteplatser varav den ena under tak och med eldstad. Dessutom en inglasad balkong på övre plan. Låg energiförbrukning, solceller samt nytt tak! Gediget byggt och belägen på en 2117 kvm stor och lättskött trädgårdstomt omgärdad av lugna och natursköna omgivningar. Uppfartsparkering för två bilar, ett dubbelgarage och ett extrarum med bastu och dusch fulländar detta boende. Kort promenad till centrum, Hanöbuktens sandstränder, skola/förskola, kollektivtrafik och med snabb påfart till Täppetleden och därefter till väg 118. Perfekt för pendlaren. Allt ovan sammantaget gör Skalbaggevägen 17 till ett mycket eftertraktat och attraktivt boende. Välkomna på visning, bara att flytta in!
Fiber finns!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Ps. Följ oss gärna på instagram smhkristianstad för fortlöpande uppdateringar om just den här och andra förmedlingar!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

4 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.