Gälltoftavägen 145 Fjälkinge
Fjälkinge

Gälltoftavägen 145

Välskött och trivsam villa i Vanneberga!

Såld

Välskött och trivsam villa i Vanneberga!

Huset är trevligt planerat och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rejäla sovrum, två badrum, ett allrum med kamin som både höjer mysfaktorn och tillför värme på vintern. Dessutom finns ett tillbyggt vinterbonat uterum som idag används som matsalsrum. Huset har haft samma ägare i många år och många av de större renoveringarna är utförda. Potentialen är stor för dig som längtar efter att få sätta din egna prägel på ditt drömboende. Samtidigt är huset gediget byggt med bra materialval. Köksluckorna i ek kommer att kunna hålla länge till precis som de fina parkettgolven. Ni bor lugnt och stilla med tillgång till allt ni behöver.

Den rejäla och härliga trädgården ger en fin grönskande inramning samtidigt som det finns en stor skön gräsmatta som inbjuder till mycket lek och spel. Den sköter dessutom sig själv då det finns en robotgräsklippare installerad. Mer tid för dig till avkoppling i den lummiga trädgården! Här finns samtidigt möjlighet till att bygga ut med ett stort soldäck och pool för den som önskar, alternativt bygga garage eller rentav stycka av den stora tomten.

Detta är ett boende som behöver upplevas på plats, för att den rätta känslan ska få utrymme. Varmt välkommen att boka visning!

Huset är förbesiktigat och säljer ämnar teckna försäkring mot dolda fel.

Visa mer
Slutpris

2 020 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.