Backstigen 3A Kristianstad - Vä
Kristianstad - Vä

Backstigen 3A

Såld

På en mysig backe i Vä presenterar vi nu stolt en snygg bostad! Här flyttar du in, packar upp och börjar leva och bo i en omsorgsfullt renoverad tvåa med hög standard och vackra materialval.
Bostaden inleds med klinkergolvsklädd hall och plats för att hänga av ytterkläder och skor. En byrå eller liknande möbel ryms också här. Direkt till höger finner vi köket. Detta renoverades för några år sen och har inredning från Ballingslöv med vita luckor, underlimmad vask och stänkskydd av vitt kakel
Nästa höger är sovrummet. Detta är ett rofyllt rum som dessutom har fönster åt norr, svalt och behagligt. Ljusa väggar och snyggt golv. Här finns garderober. Nuvarande ägare har möblerat med mindre säng men rummet rymmer utan problem en normalstor dubbelsäng.
Från hallen nås badrummet. Kaklade väggar, klinkers på golvet och fin standard med glasdörrar till duschen och snyggt handfat med kommod. Det märks att man lagt en extra tanke när även blandare är av högre kvalitet. Snyggt, stilrent och inbjudande. Precis som man önskar att ett badrum ska vara.
Vardagsrummet är ljust och trivsamt. Nuvarande ägare har möblerat med både soffgrupp och matgrupp. Trevligt att få rum med både och. Från vardagsrummet nås balkongen - en oas i söderläge med fantastisk utsikt och markis som skyddar mot solen.
Exteriört är omgivningarna välskötta och prydliga. Intill huset finns en parkering där du kostnadsfritt parkerar din bil.

Varmt välkommen att boka visning! Denna fina tvåa vill du inte missa!

Visa mer
Slutpris

1 220 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.