Tingsvägen 51 Degeberga
Degeberga

Tingsvägen 51

MYSIG VILLA I NATURSKÖNA DEGEBERGA!

Såld

MYSIG VILLA I NATURSKÖNA DEGEBERGA!

Varmt välkomna till Tingsvägen 51 i Degeberga! Här bor du mitt i byn med närhet till all service såsom livsmedelsaffär, kollektivtrafik, vårdcentral, apotek, bibliotek, skola, förskola och mycket mer. Inom promenadavstånd kommer du till de natursköna omgivningarna kring Forsakars vattenfall och Degeberga backar!
Bostaden, en 1,5-plansvilla med källare erbjuder på entréplan ett fräscht, fullutrustat kök, ett trevligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och en värmande kamin samt gästtoalett. På ovanvåningen hittas badrum samt två stycken sovrum. Från vardagsrummet har man utgång till en stor altan med härlig södersol. Villan har en äldre källare med gott om förvaring. Här hittas bostadens tvättmaskin. Garage och förråd finns. Trivsam rymlig trädgårdstomt som inbjuder till lek, avkoppling och odling.
Alla fönster byttes 2004 och taket byttes nyligen.
Detta hus passar perfekt för paret som önskar ett fritidshus med alla bekvämligheter eller för den lilla familjen som är sugen på att forma huset till sitt eget. Renoveringsbehov av ytskikt föreligger men sammanfattningsvis är det ett väldigt trevligt hus med stora möjligheter! Fiber finns! Första visningen kommer att hållas söndagen den 3 april.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring!

Varmt välkomna på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 260 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.