Kommendantsvägen 34 Kristianstad - Näsby
Kristianstad - Näsby

Kommendantsvägen 34

Trea i lummig och välskött miljö!

Såld

Trea i lummig och välskött miljö!

Varmt välkomna till denna fina 3:a på Kommendantsvägen 34. Här bor man på en tilltalande adress i en bra förening med låga avgifter! Bostadsrätten präglas av ett härligt ljusinsläpp och har en generös balkong som nås både från kök och vardagsrum! Bostadsrätten rymmer även två bra sovrum, ett klassiskt och välplanerat kök, ett helkaklat fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ett stort härligt vardagsrum med stora fönsterpartier! På många ställen, vackra parkettgolv och övriga tidstypiska detaljer.

Omgivningarna är både välskötta och lummiga med sociala ytor och lekplats!

Varmt välkomna på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

745 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.