Ivö ljungaväg 95 Ivö
Ivö

Ivö ljungaväg 95

Drömmigt torp på ö i skärgårdsliknande miljö!

Såld

Drömmigt torp på ö i skärgårdsliknande miljö!

Drömläge på Ivö med närhet till bad- och båtplats vid sjön! Naturskönt beläget, inbäddad i lummighet och granne med både öppna fält och skogsparti. Optimalt solläge på tomt! Renoverat och vinterbonat med funktionellt och charmigt kök, eldstad och matrum. Tv-rum med genomgående ljusinsläpp samt trivsam utsikt mot blomstrande trädgård! Sovrum, härligt avskilt och nyare helkaklat badrum med dusch. Gäststuga med ytterligare sovplatser och potentiellt WC/duschrum. Förrådsbyggnader samt plan tomt med fina gräsytor.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.