Bonde Svenssons väg 10A Fjälkinge
Fjälkinge

Bonde Svenssons väg 10A

Välkommen till en barnvänlig och trivsam villa på attraktiv adress!

Såld

Välkommen till en barnvänlig och trivsam villa på attraktiv adress!

På klassiska och omtyckta Bonde Svenssons väg 10 A ligger denna trivsamma och välplanerade villa. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område på bekvämt promenadavstånd till natursköna områden. Lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt, härliga uteplatser, generös uppfart samt garage med förrådsdel samt rymlig carport.
Invändigt väntar en optimal planlösning med stora sociala ytor disponerade över två plan med minst fyra sovrum, ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp, ett praktiskt och tilltalande kök i ljusgrått utförande, helkaklat badrum, toalett, ett fantastiskt allrum och sist men inte minst, det tilltalande och ljusa uterummet!

Nära ligger Fjälkinge Backe, ett naturreservat med stora natur- och rekreationsområden samt både Oppmannasjön och Ivösjöns ljuvliga badplatser. Bäckaskogs slott är även det ett populärt turistmål med fantastiska övernattningsmöjligheter, mat, evenemang och vandringsleder. Endast en kort promenad bort från bostaden ligger Fjälkinge skola med F-9 samt förskola. Och inte att förglömma. I byn finns en livsmedelsbutik med generösa öppettider, frisör och tandläkare!

Sammanfattningsvis, en fantastiskt välhållen villa, på bra läge, endast en mil utanför Kristianstad C. På utmärkt pendlingsläge med snabb påfart till E22:an samt med bra buss- och tågförbindelser.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.