Talgoxevägen 2 D Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Talgoxevägen 2 D

100 kvm radhus på suveränt läge på Täppet!

Såld

100 kvm radhus på suveränt läge på Täppet!

Välkommen till detta välplanerade radhus med ett stilrent, skandinaviskt uttryck. Här bor ni på ca 100 väldisponerade kvadratmeter i en bostadsrättsförening, bildad så sent som 2015. Bostaden är ljus, har genomgående ekparkettgolv, klassiska materialval och hög trivselfaktor. En välskött interiör, tillsammans med en känsla av rymd och öppenhet levererar en hemtrevlig känsla. Det fullutrustade köket från Ballingslöv ligger i öppen planlösning mot det trevliga matrummet/vardagsrummet och bjuder in till socialt umgänge. Dessutom erbjuds tre bra sovrum (ett med separat klädrum), ett stort badrum med avgränsning mot tvättavdelning som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, en gästtoalett och en inbjudande hall. Exteriört väntar en lättskött radhustomt med ett isolerat förråd, plattsatt uteplats och uppfart med plats för två parkerande bilar. Bostadsrätten är i dagsläget en fyra men kan med enkelhet göras om till en trea. Vardagsrummet blir då större på bekostnad av det tredje sovrummet.

Detta är ett praktiskt och bekvämt boende för er som älskar villalivets känsla, med egen gräsmatta och uppfart, men som också önskar lättjan i att det utvändiga underhållet med tak, fasader etc. sköts av bostadsrättsföreningen.

Täppet är ett populärt område i Åhus. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, närheten till Hanöbuktens vita sandstränder, härliga strövområden och dess lugna puls. Dessutom med gångavstånd in till centrum där ett härligt utbud av caféer, restauranger, butiker och livsmedelsbutiker väntar. Kollektivt reser man med buss och inom en kilometer nås flertalet hållplatser.
Med bil är man snabbt ute på Täppetleden och 118.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden. Vi ses!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.