Herremöllavägen 6 Degeberga
Degeberga

Herremöllavägen 6

KVADRATSMART ENPLANSVILLA PÅ BÄSTA LÄGET!

Såld

KVADRATSMART ENPLANSVILLA PÅ BÄSTA LÄGET!

Säg hej till vår kvadratsmarta enplansvilla i ljuvliga Degeberga!
Beläget i lugnt och gemytligt villakvarter i direkt anslutning till naturskönt skogsparti! Trevliga grannar och aldrig längre bort till fots än en kvart till samhällets samtliga bekvämligheter. På Herremöllavägen 6 bor man trivsamt i en mycket välskött villa med upp till fem stycken sovrum, ett rymligt, renoverat och fullutrustat kök, ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matrumsdel, toalett och renoverat badrum/tvättstuga ( våtrumsintyg finns inte)
Uterummet är i sin tur en klass för sig med inomhusdamm. Soldränkt, rymligt och åter igen, i direkt anslutning till skogsparti. Perfekt!
Villan har genomgående en hemtrevlig atmosfär med kvaliteter som passar livet igenom.
Exteriört väntar en trädgård i praktiskt lättskött format!

Stabilt, tryggt och snyggt sammanfattar Herremöllavägen 6- vi ses!

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.