Lillgatan 20 Tollarp
Tollarp

Lillgatan 20

1,5-plansvilla på lugnt läge i centrala Tollarp

Såld

1,5-plansvilla på lugnt läge i centrala Tollarp

Det lugna läget i utkanten av kvarteret, närheten till naturen och den trivsamma planlösningen gör denna villa till den perfekta bostaden för familjen.
Interiören är fördelad på 1,5 plan. På bottenvåningen finner vi ett rymligt kök med matplats, vardagsrum med matrumsdel och kamin, ett sovrum, badrum, tvättstuga och hall/entré. Ovanvåningen fördelar sig på litet allrum, toalett med dusch samt tre sovrum varav det ena är delbart till två. Här finns även en balkong.

Det vidbyggda garaget är nyrenoverat och här trivs både bil, motorcykel och meckare i olika åldrar. Intill finns ett förråd. Garaget har helt ny el (även trefas) och här är vattenburen golvvärme.
Trädgården är uppvuxen och trivsam och erbjuder plats för umgänge och vila i olika sollägen. Trädäcket breder ut sig längs med både bakre långsidan och ena gaveln. Det finns pool och även en mysig murad grillplats. En vacker pergola delar av trädgården i olika rum.
Nuvarande ägare har höns. Det finns möjlighet att överta en hönsgård om man önskar.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel-försäkring. Omgående tillträde är möjligt!

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Boka visning via vår hemsida eller anmäl ditt intresse genom att lämna uppgifter på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när eventuell budgivning kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående finansieringen och eventuellt lånelöfte, eller fråga mig så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig för ett erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.