Olserödsvägen 155-23 Maglehem med omnejd
Maglehem med omnejd

Olserödsvägen 155-23

Nu finns möjlighet att förvärva charmig sommarbostad nära hav och natur!

Såld

Nu finns möjlighet att förvärva charmig sommarbostad nära hav och natur!

Rödmålad fasad, uppvuxen och lummig trädgård och ett fantastiskt läge med närhet till både hav och natur. Det är bara ett fåtal av attributen som denna sommarbostad erbjuder. Dessutom på ett strategiskt läge med närhet till diverse utflyktsmål och en svårslagen natur. På cykel tar man sig enkelt till strand och hav. Via bil är det nära både Åhus och Kristianstad i norr och Maglehem och Brösarp i söder. För den hurtiga går det att ta sig även dit med cykel.
Området är högt beläget med utsikt över Hanöbuktens vita sandstränder.
Olseröd är en konstnärsby med väletablerade konstnärer. Inte minst märks detta under påskhelgen då Konstrundan lockar mängder av besökare till orten.

Exteriört är detta ett charmigt ställe med klassisk, rödmålad fasad och en tomt omgärdad av häck och staket. Det finns en nyare friggebod på tomten. En farstu välkomnar oss in.
Väl inne har vi en hall som leder vidare till badrum och kök. I köket finns plats för bord och stolar vid fönstret. Ett fönster vid vasken är en trevlig detalj och dessutom finns här en vedeldad spis som är ett gott värmetillskott. Vidare kommer vi till matrum som i sin tur leder vidare till både vardagsrum och veranda. Från verandan nås uteplatsen. Från vardagsrummet kommer man vidare till sovrummet. Interiören är rustik men samtidigt med en modern känsla tack vare vitmålade, putsade väggar. Tillsammans med korsvirket och brädgolven ger det sammantaget en charm som är svår att motstå.

Varmt välkommen att boka visning och bekanta dig närmre med denna pärla!

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.