Lokförarevägen 30 Kulltorp
Kulltorp

Lokförarevägen 30

Familjär villa på omtyckta Kulltorp! Hög standard & välkomnande planlösning!

Såld

Familjär villa på omtyckta Kulltorp! Hög standard & välkomnande planlösning!

Kulltorp är ett av Kristianstads centrala villaområden. Här bor man nära allt! Centrum, handelsområden, sjukhus, skola och barnomsorg, grönområden, allmänservice..... allt ligger inom nära räckhåll.

På Lokförarevägen erbjuds nu en 1,5-plansvilla i fint skick, på välskött hörntomt och på ett lugnt läge i området.

Villan har en välkomnande och praktisk planlösning. Bottenvåningen har rymlig hall som vidare breder ut sig väldigt fint mot matplats och kök. Från köket nås altanen och trädgården. Åt andra hållet nås kombinerad tvättstuga och groventré. Bottenvåningen har ett mysigt vardagsrum med en centralt placerad, murad öppen spis. I anslutning till vardagsrummet ligger ett sovrum. Direkt till höger från entrén ligger badrummet som är omsorgsfullt renoverat.

Ovanvåningen inleds med ett allrum. Här kan man ha en soffhörna och TV, lekrum eller arbetsplats. Takfönstret ger ett fint ljusinsläpp.
På detta plan finns två stora sovrum, ett på varje gavel. Våningsplanet har även en toalett och klädkammare.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel-försäkring.

Varmt välkommen på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 210 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.