Hubertusvägen 6 Kristianstad - Hedentorp
Kristianstad - Hedentorp

Hubertusvägen 6

VILLA MED STOR POTENTIAL PÅ TOPPLÄGE!

Såld

VILLA MED STOR POTENTIAL PÅ TOPPLÄGE!

- Ståtlig äldre tegelvilla - Generös takhöjd - Fiskbensparkett - Nära kollektivtrafik - Endast några minuter från Kristianstads Centrum - Vacker tomt - Garage!

Mitt i ett mysigt och klassiskt egnahemskvarter finner vi denna ståtliga villa. Med många välbevarade detaljer är detta villan för dig som vill forma och skapa ett trivsamt boende.
Till stora delar är hemmet i originalutförande men det är ovanligt välskött och med mängder av potential! Takhöjden, fiskbensparketten, ytterdörren och den vackra tegelfasaden är exempel på detta.
Entréplan rymmer kök med matplats, toalett, sällskapsrum i fil samt en möblerbar hall. Ovanvåningen har idag två sovrum men här kan man nyttja våningsplanets fulla potential och skapa tre sovrum.
Källarplanet har tvättstuga, pannrum, badrum, matkällare och förråd.
Exteriört är det den vackra, teglade fasaden man lägger mest märke till. På baksidan av tomten finns en klassisk villatomt med både bärbuskar, häckar och ståtliga fruktträd. Dessutom ett friliggande garage som väcker många idéer.
Området är barnvänligt och lummigt. Det finns skola och förskola i närheten och ett litet parkområde alldeles intill. Till Kristianstads centrum tar man sig enkelt kollektivt eller med cykel/till fots.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel-försäkring!

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.