Lisetorpsvägen 108-27 Fjälkinge
Fjälkinge

Lisetorpsvägen 108-27

PITTORESKT SÅ ATT DET FÖRSLÅR!

Såld

PITTORESKT SÅ ATT DET FÖRSLÅR!

"STORA" och "LILLA" BOSABACKEN!

Mycket trevlig fastighet med två pittoreska hus för fritids- eller åretruntboende strax utanför Fjälkinge. Beläget på högt och fint läge med karakteristisk vy över Kristianstadsslätten. Generösa sällskapsutrymmen både in- och utvändigt och ett fantastiskt solläge!
"Stora Bosabacken" är rymligt fördelat på 3 rum och kök plus sovloft samt ett halvkaklat badrum med dusch. Stort härligt vardagsum med fina brädgolv, öppen spis och med ett genomgående ljusinsläpp från tidstypiska spröjsade fönster. Kök med vedspis och ljuvlig matplats!

"Lilla Bosabacken" stoltserar med kök, allrum med öppen spis, ett stort sovloft och ett rymligt fräscht badrum med dusch. Perfekt som generationsboende eller för den med önskan om uthyrning.

Väl tilltagen tomt med tennisbana, vedförråd, vagnslider och ett äldre kreaturshus.

Lantlig prägel i populärt område med både fritids- och permanentboende. Ca 5 minuter bilfärd till Fjälkinge skola med årskurs upp till åk 6, där det även finns två förskolor. Ca 5 minuter till en välsorterad matbutik i Fjälkinge samhälle och endast ca 15 minuter bort från centrala Kristianstad. Nära till lokalbussar mot Kristianstad och Sölvesborg!

Visa mer
Slutpris

1 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Charlotte Platoff

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Sandra Berntsson

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.