Såld villa på Kalvhagen 1 i Ljusterö-V:a Lagnö
Ljusterö-V:a Lagnö

Kalvhagen 1

Lantligt läge med sjöutsikt och brygga på Västra Lagnö! En unikt energisnål fastighet i klass B!

Såld

Lantligt läge med sjöutsikt och brygga på Västra Lagnö! En unikt energisnål fastighet i klass B!

Välkommen till Kalvhagen på Västra Lagnö och en svårslagen fastighet med utsikt över Gälnans vatten och rätt att renovera bryggan. Fastigheten är belägen på en magisk plats med vackra stenmurar som omgärdar tomten, ett härligt lantligt läge med hästhagar, stora vackra ekar och en mångfald av övrig växtlighet såsom syren, magnolia och blomsteräng. En fastighet som passar lika bra som permanentboende eller som fritidshus då det har det mesta, till och med anslutet till fiber, så att det blir enkelt att arbeta hemifrån.

Huvudbyggnaden är mycket välbyggd och består av vardagsrum/kök i öppen planlösning med öppen spis, 3 bra sovrum varav ett med rymlig klädkammare och egen direktutgång, två av sovrummen har utsikt mot vattnet, badrum samt separat tvättstuga, gäst wc och hall. Det stora rummet inbjuder till socialt umgänge där du kan njuta av högt i tak och de stora fönsterpartierna som vetter mot vattnet. Altaner i alla sollägen så att du kan njuta av solen hela dagen och se den gå ner över ängarna och skogen.

Energieffektivt tack vare ett modernt välisolerat hus med tre-glasfönster, frånluftsventilation, bergvärme samt solceller. Enskilt avlopp med lättåtkomlig tanktömning och servitut för filterbädd

Dubbelgarage med högt i tak och stor vinterbonat verkstad/förråd med fönster och separat ingång.
Mysig gäststuga med pentry samt plats för dubbelsäng eller bäddsoffa. Mulltoalett på utsidan. Fastigheten har nyskrivet bryggservitut.

Västra Lagnö är en eftertraktad del av Ljusterö, en ö med goda färjeförbindelser från fastlandet och tidtabeller som uppdateras via en app. Några minuter efter att man kört av från färjan passerar man Ljusterö torg med bland annat en mataffär och restaurang, mm. Från Västra Lagnö når du den yttersta skärgården samt den magiska naturen som Östra Lagnö naturreservat erbjuder, ett uppskattat utflyktsmål. På promenad eller cykelavstånd ligger Klintsundet med möjlighet att tanka båten eller köpa glass och korv.

Missa inte chansen att besöka och uppleva denna fantastiska fastighet som har allt! Kontakta mäklaren Wiveca Frisell för privata visningar på 070–7105252

Visa mer
Slutpris

9 000 000 SEK

Ansvarig mäklare

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt om bostaden

Brygga

Vardagsrum

Kök

Utsikt

Altan

Sovrum

Klädkammare

Badrum

Tvättstuga

Hall

Loft

Garage

Gäststuga

Trädgård

Flygbilder

Kartor

Planlösning

Garage

Gäststuga