Såld fritidshus på Staveströmsvägen 58 i Ljusterö-Staveström
Ljusterö-Staveström

Staveströmsvägen 58

Mysig stuga i Staveström, nära bad till salu!

Såld

Mysig stuga i Staveström, nära bad till salu!

Välkommen till en mysig sommarstuga i populära Staveström belägen på en fantastisk tomt. Känslan man får när man går in på tomten tar dig tillbaka till en svunnen tid när den prunkande trädgården var full av liv, här finns vackra rhododendron, klätterväxter och troligen en hel del övriga blommor och fruktträd samt en fantastisk rosenbuske. Potentialen är jättestor. Huvudbyggnaden som är i behov av lite kärlek består av 2 sovrum, vardagsrum, fin inglasad matplats och kök. Från köket når du uteplatsen på baksidan som är helt under tak. På fastigheten finns utöver huvudbyggnaden även flera bodar, rök samt två gäststugor. De övriga byggnaderna har behov av renovering och allmän uppfräschning.

Huset är belägen i det fantastisk Staveström där du har närhet till vatten, alla vackra byggnader i omgivningen samt båtbryggan där Washolmsbåten lägger till.

Huvudbyggnaden är besiktigad och fastigheten säljs med friskrivningsklausul och via överförmyndaren. För mer info ring registrerad mäklare Wiveca Frisell på 070-7105252

Visa mer
Slutpris

2 400 000 SEK

Ansvarig mäklare

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt om bostaden

Vardagsrum/kök

Altan

Sovrum

Badrum

Övriga byggnader

Närområde

Tomten

Flygbilder