Slipgatan 12 Södermalm - Hornstull
Södermalm - Hornstull

Slipgatan 12

Renoverad och välplanerad 2:a i högt och fritt läge, med fantastisk balkong!

Såld

Renoverad och välplanerad 2:a i högt och fritt läge, med fantastisk balkong!

Njut av solen på balkongen och glimten mot vattnet mot såväl Långholmen som Pålsundet. Här är en fantastisk pärla nere vid mysiga Bergssundsstrand för er som söker en bostad där ytorna verkligen har nyttjats optimalt. Sovrummet inrymmer 160 cm bred säng, hallen har stora platsbyggda garderober, köket är trendigt renoverat och inrett med charmiga, tidsenliga detaljer, badrummet är helkaklat med duschhörna och tvättmaskin, sist men inte minst har ni ett vardagsrum som är anpassat för stora sällskap. Här får du plats med ett matsalsbord för sex personer, en gedigen soffa, tv med tillhörande möbel och byrå för ytterligare förvaring. Det härliga ljusflödet kommer från det breda fönsterpartiet med dörr ut till balkongen.

Utanför lägenhetens väggar kan du dra nytta av en förening med en underbar takterrass med grillmöjligheter, ett snickarrum för den händiga hemmafixaren, ett rymligt vindsförråd och cykelrum etc. Sen ska vi inte glömma omgivningarna. Här kan du verkligen glädjas av Hornstulls sköna lunk med baden på Långholmen, löprundorna och utegymmen längst Årstaviken, kajakpaddlingen på Reimersholme och de populära marknaderna på sommaren. Du har också direktkontakt med det rika utbudet av restauranger, många av Södermalms bästa barer, shopping och kommunikationer som direkt tar dig över hela stan.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.