Tjärhovsgatan 22 Södermalm - Katarina
Södermalm - Katarina

Tjärhovsgatan 22

Söderpärla i gemytliga kvarter! Stenkast från Medis & Mosebacke!

Såld

Söderpärla i gemytliga kvarter! Stenkast från Medis & Mosebacke!

Välkommen till denna mycket trevliga och inbjudande 1:a med optimalt planerade kvadratmetrar och stort fönsterparti med utsikt mot vackra Södermalms bebyggelser. Hushållsel ingår i avgiften! Yteffektiv planlösning som erbjuder ett väl utrustat kök, god förvaring, ett rymligt och helkaklat badrum. En stor fördel med denna bostad är den platsbyggda och mycket rejäla loftsängen som möjliggör för möblemang med såväl, säng, soffa, soffbord, matbord och tv-möbel etc. Detta gör det till en bostad att verkligen kunna kalla sitt hem. Bostaden har genomgående nymålade ljusa och fina ytskikt samt en ny slipad ekparkett.

Lägenheten är belägen i gemytliga kvarter i hjärtat av Söder med närhet till allt stadsdelen har att erbjuda.Ett stenkast från Medborgarplatsen, Götgatsbacken, Mosebacke och Slussen. Men ändå lugnt och avskilt tack vare placeringen på gatan och i fastigheten. Optimal t för såväl kommunikation och service.

Varmt välkommen till en lägenhet färdig för inflytt!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.