Hökens Gata 1, vån 3 Stockholm
Stockholm

Hökens Gata 1, vån 3

Topprenoverad bostad med superläge på Södermalm!

Såld

Topprenoverad bostad med superläge på Södermalm!

Med oslagbart läge bland Mosebackes romantiska kvarter och Götgatsbackens sprudlande folkliv presenterar vi med stolthet denna smakfulla och minutiöst renoverade bostad. Tack vare burspråk och fönsterpartier i söderläge flödar ljuset in och med noga utvalda färger och materialval har inget lämnats åt slumpen.

Nytt kök från Ballingslöv med toppmodern maskinell utrustning från Siemens och Fjäråskupan, stilren arbetsbänk av svart granit och detaljer i mässing från bl a Tapwell. Badrummet är lyxigt inrett med Carrara marmor på golv och väggar, golvvärme, inbyggt badkar, takdusch från Tapwell och förberett för TP. Genomgående nylagda vitlaserade ekgolv och gott om förvaring med platsbyggda garderober från Ballingslöv i hall och båda sovrummen.

Med ett boende på Hökens gata 1 drar du inte bara fördel av ett av Södermalms absolut mysigaste områden utan också ett boende med exceptionellt låga kostnader. Avgiften för bostaden är endast 1288kr/mån och inkluderar dessutom bredband, tv, värme och vatten. Föreningen har nyligen sålt en del av tillhörande lokal vilket gett stora intäkter, har 4 kvarvarande hyresrätter vilket utgör en stor dold tillgång för framtiden och fortsatt goda intäkter från de kommersiella lokalerna. Föreningen äger marken. Källarförråd ingår i lägenheten. I fastigheten finns även goda faciliteter så som modern tvättstuga, cykelrum, grovsoprum och barnvagnsrum på varje våningsplan.

Visa mer
Slutpris

7 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.