Varvsvägen 8 Pershagen
Pershagen

Varvsvägen 8

Charmig fastighet anno 1928 i fantastiskt läge med sjöutsikt mot Östersjön!

Såld

Charmig fastighet anno 1928 i fantastiskt läge med sjöutsikt mot Östersjön!

I ett av Södertäljes mest eftertraktade områden saluförs äntligen en inbjudande och tilltalande familjevilla, endast ett stenkast från Östersjöns glimrande vatten.

På Varvsvägen 8 bor du mycket lugnt och tryggt i ett äldre villakvarter, 75 meter från vattenlinjen och med naturen runt knuten. Att vakna upp på morgonen, ta första kaffet och titta ut på vattnet som ligger spegelblankt, det är få förunnat. På den härliga tomten finner du fina gräsytor för lek men också två inbjudande altandäck där du kan njuta av såväl morgonkaffet i förmiddagssolen som middag med familj och vänner i kvällssolen. Fastighetens placering skapar en grön oas under sommaren med nästintill obefintlig insyn från de omkringliggande husen. Här kan du njuta av prunkande växter och vackert blommande fruktträd och buskar. På tomten har du även ett rymligt garage samt ytterligare 2 bilplatser på uppfarten.

Väl inne möts du av ett hus i ett genomgående fint skick som under åren har renoverats både omsorgsfullt och smakfullt. På entréplan finner du ett välutrustat kök i lantlig stil, tillbyggd gäst-wc och ett väl tilltaget vardagsrum med generösa ytor för stort matsalsmöblemang samt soffgrupp framför braskaminen. Gavellägets många fönsterpartier gör rummet mycket ljust och inbjudande. Vidare tar du dig, via en massiv ektrappa, upp till övervåningen och husets alla tilltagna sovrum där samtliga rum erbjuder goda förvaringsmöjligheter. På det övre planet finner du även ett av husets fina badrum och i källarplan finner du bostadens andra stilrent renoverade badrum kombinerat med tvättstuga.

Pershagen - Södertälje syd - är en trivsam mindre stadsdel. På gångavstånd ligger både förskolor och en F-9 grundskola. Här finns fina promenadvägar längs vattnet eller i skog och mark. Pershagens småbåtshamn ligger runt knuten och möjlighet finns att söka plats. Det mindre centrumet erbjuder bland annat en mataffär, frisör och restauranger. Det tar endast 7-10 minuter att gå till Södertälje Syd, som tar dig in till Stockholm under 25 min, vilket gör att det är lätt att pendla. Utöver det ligger busshållplatsen nära.

Varmt välkommen till ett hus och hem att trivas i och ett område med vacker natur, bad och lugn direkt utanför dörren!

Visa mer
Slutpris

6 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.