Kocksgatan 23 Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Kocksgatan 23

Optimerad 2a med 3 vackra fönsterpartier och en takhöjd om 3,1m!

Såld

Optimerad 2a med 3 vackra fönsterpartier och en takhöjd om 3,1m!

I lugnt gårdsläge finner du denna välkomnande sekelskiftesbostad där varje kvadratmeter har nyttjats perfekt! Med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas bra yta för stort matsalsmöblemang och gott om plats för soffa. Sovrummet är drygt 2*2m vilket gör att det ryms en stor säng alternativ bra förvaringsmöbler, köket är fullutrustat med såväl fullstor kyl/frys samt diskmaskin mm.

Med ett byggnadsår från tidigt 1900-tal kan du njuta av vackra, klassiska, detaljer så som fina furutiljor, en takhöjd om hela 3,1m, höga golvsockar, taklister mm. De djupa fönsternischerna skapa mysiga sittytor att krypa upp alternativt nyttjas som fina avställningsplatser.

Här bor du i en förening med stora renoveringar genomförda så som stambyte, trapphus, gård mm. Föreningens ekonomi är god vilket också återspeglas i den låga avgiften. Det är en äkta brf med mycket goda intäkter från 4 kommersiella lokaler. På Kocksgatan 23 har ni ett oslagbart läge på en lugn enkelriktad gata med ett stort utbud av caféer, barer och restauranger inom gångavstånd. Njut av såväl storstadspuls med ett skönt folkliv, som natur med mysiga promenader. Kommunikationerna är utmärkta med direkt tillgång till såväl Medborgarplatsen, Slussen, Södra station och flertalet innerstadsbussar.

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.