Brännkyrkagatan 88 Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Brännkyrkagatan 88

Attraktivt läge och lugnt gårdsläge med uteplats i välskött Brf!

Såld

Attraktivt läge och lugnt gårdsläge med uteplats i välskött Brf!

På lugn återvändsgata ligger denna suveräna 2:a med uteplats vid en av Söders finaste innergårdar. Ljus och rymlig bostad med en tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som vetter mot innergården. Detta är en fantastisk bostad. Med ett fräscht och helkaklat badrum. Gott om förvaring via lägenhetens stora klädkammare. Fullutrustat kök med matplats invid fönster. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till bostadens härliga uteplats. Allt detta skapar helt enkelt ett hem att trivas i.

Välskött förening med med god ekonomi och låg belåning där de största renoverngarna är gjorda. Föreningen har intäkter via fem lokaler samt en hyresrätt kvar.

Centralt läge, samtidigt lugnt och naturskönt i gårdshus med vacker trädgård direkt utanför bostaden. Närområdet förmedlar en känsla av småstadsidyll med närhet till allt det bästa Södermalm och stadens puls har att erbjuda. En av de främsta fördelarna med läget är närheten till grönskan, vattnet och rekreationsområden som Skinnarviksparken, med fantastisk utsikt över Riddarfjärden samt Gamla Stan och City. Samtidigt nås med en kort promenad såväl Mariatorget som Hornstull med deras stora utbud av restauranger och caféer.

Bekvämt avstånd till både Långholmen och lummiga Tantolunden med populära badplatser och gångstråk längs Årstaviken. Utöver det stora restaurangutbudet kring Mariatorget, längs Hornsgatan och Hornstull finns flera guldkorn i kvarteren såsom italienska smaker på Pane Vino och en av söders bästa thaikiosker vid tunnelbanan Zinken.

Området erbjuder mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer, bl.a. Zinkensdamms T-bana ligger på bekvämt promenadavstånd en minut från huset. Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

4 730 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.