Parmmätargatan 22, 2,5tr Kungsholmen
Kungsholmen

Parmmätargatan 22, 2,5tr

Eget våningsplan med fönster i 3 väderstreck, solig balkong, och öppen spis!

Såld

Eget våningsplan med fönster i 3 väderstreck, solig balkong, och öppen spis!

Håll i dig nu! För här har du en perfekt planerad sekelskiftes 2a med ett eget våningsplan ut mot lugn gård, fönster i 3 väderstreck, över 3m i takhöjd, balkong, öppen spis och mycket hög charmfaktor. Detta är bara några av fördelarna och då har vi inte kommit till det helt enastående läget med dess unika kombination av lugn och direkt närhet till såväl stadens puls som Stockholms glimrande vatten!

Detta är hemmet för dig som vill ha något unikt, personligt och riktigt bra! Bostadens kvadrat är exceptionellt planerade och du kan njuta av en öppen social planlösning med gott om yta för tilltagen matgrupp och vardagsrumsmöblemang. Vidare finns ett rymligt badrum med tvättpelare, en klädkammare, ett sovrum med god förvaring och plats för bred säng och sist men inte minst en underbar balkong varifrån du kan njuta av solen under hela dagen! Till bostaden hör även nyttjanderätten till dubbla förråd.

Kök i modern bistrostil kontrasterar fint tillsammans med de gamla sekelskiftesdetaljerna så som ljusbehandlade furutilojor, speglade innerdörrar, höga fönster med speglade nischer, stuckaturer och fina snickerier. Då bostaden har ett eget våningsplan ges ett unikt ljusinsläpp från 3 håll och man kan följa solens rörelser under dagen. Under de sena kvällarna och vintermånaderna lyser istället den runda öppna spisen upp våningen och höjer känslan i hemmet ytterligare.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.